Choď na obsah Choď na menu

Indianapolis Colts besegrar rivalen New England Patriots

Den här veckans Saturday Night-turnering kom från ett par invecklade gamla fiender, New England Patriots, som spelade mot Indianapolis Colts. Besvären mellan de två lagen har fortsatt från Brady-perioden i Indianapolis Colts Tröja till idag. Den kraftfulla matchen mellan dessa två lag visade våra fans en visuell fest.

Strax efter att matchen öppnat tog Indianapolis Colts-laget ledningen på hemmaplan. Spelaren EJ-Speed, iklädd en tröja, plockade upp bollen i målzonen och fullbordade en touchdown. Hjälpte Indianapolis Colts att utöka gapet till 2 touchdowns före slutet av den första kvarten. Före slutet av andra kvartalet hade New England Patriots chans att göra mål i den röda zonen. Tyvärr missades möjligheten. Leonards avlyssning vann bollen för Indianapolis Colts-laget och hindrade New England Patriots från att attackera möjligheten. Indianapolis Colts gick också in i andra halvlek med en ledning på 17-0. I den första vågen av anfall efter halvtid återhämtade sig New England Patriots anfall fortfarande inte, och Joan utökade återigen poängen.

Matchen kom till den sista kvarten och New England Patriots anfall öppnade till slut. New England Patriots avslutade också en frispark i den efterföljande vågen av anfall för att komma ikapp ställningen. I slutet av spelet bar Taylor New England Patriots Tröja och sprang in i målzonen med bollen, och fullbordade en 67-yard rusande touchdown. Den sista touchdownen utplånade nästan spelets spänning.